Běžecká trička s vtipným potiskem! Nelíbí? Vytvoř si vlastní potisk!

běžecká trička vtipná

Hledáte běžecké tričko, které pobaví a bude funkční zároveň? Připravili jsme pro vás celou řadu inspirace triček na běhání s vtipným potiskem. Každý má vkus jiný, proto si můžete vytvořit vlastní potisk na tričko s motivem běhání.

Běhání je také o oblečení

Známe to asi všichni. Ten hlásek v podvědomí, že bychom měli něco dělat, že bychom se měli udržovat ve formě. Alespoň jednou týdně běhat, kéž by to tak šlo. Najít správnou motivaci nebývá občas úplně jednoduché, a pokud to nezařídí pohled do zrcadla, musí se na to jít úplně jinak.

Běhání má být především zábava a odreagování, toho docílíme především tak, že se budeme cítit pohodlně, koupíme si správnou obuv a běžecké oblečení, které nám bude příjemné. Bývá to taktika mnoha začátečníků – nejdříve se správně vyladit a ono to oblečení tu motivaci už nějak zařídí.

Těžko říct, jak namotivovat zvládnou jednobarevná sportovní trička, ale trička s vtipným potiskem vás rozhodně pobaví, a nakonec i donutí vytáhnout ho ze skříně a provětrat na vzduchu. A jestli vás se běhání netýká ani ve snu, není lepší způsob, než koupit vtipné tričko na běhání jako dárek.

Nedělejte si těžkou hlavu, jděte do toho s humorem! Představujeme běžecká trička s vtipným potiskem!

Vtipné nápisy na běžecká trička

běžecká trička vtipná

Proč si z běhání dělat těžkou hlavu, když můžete vzít celou situaci s nadsázkou a vyměnit obyčejné tričko na běhání za originální triko, jehož nápis bude hlásit do světa, jak to s tím běháním vlastně ve skutečnosti máte a že to není tak úplně dobrovolné.

Běžecká trička s potiskem nabízí nekonečné množství variant. Samozřejmostí jsou dámská a pánská trička, barevné kombinace, a především desítky vtipných popisků a obrázků, které ukazují různé fáze. Od toho, že to běhání vlastně moc nemusíte, až po fázi, že běhání milujete – dejte si čas, k téhle fázi se musíte vážně hodně proběhat.

Funkční trička na běhání

funkční trička běhani

Trička s vtipným potiskem mohou být klasická bavlněná, anebo funkční trička. Funkci však plní stejnou. Nápis na nich by měl pobavit vás i vaše okolí, které vás uvidí běhat, a uvidíte, že časem si běhání zamilujete a nápisy na tričkách budete střídat stejně často jako ponožky, protože správná výbava opravdového běžce je extrémně důležitá!

Anebo hledáte funkční tričko s vlastním potiskem? Vstupte do online tvořiče triček a vytvořte si vlastní návrh, design a pak už jen zadejte tisk. Tiskneme levně od jednoho kusu. Potisk triček probíhá v Brně.

Vyberte si trička s potiskem na běhání

Vyberte si běžecká trička s potiskem nebo nápisem – ať už pro vlastní potěšení nebo dárek!

Zobrazit všechny

5/5 - (1 vote)